Ankara’nın yeni yaşam alanlarından Mebuskent’te her aile tipine uygun konut var. Ödeme planı da bütçeye göre belirleniyor.

Aymor İnşaat tarafından projelendirilen, Batıkent Çakırlar Karacakaya mevkiinde 388 dönümde konumlanan Mebuskent’te 332 adet villa ve 602 dairelik 10 blok yer alıyor.

Projede yeni evliler için 2+1, çocuklu aileler için 3+1 ve 4+1 daireler, bahçeli villalar bulunuyor.

Aymor İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Mebuskent konutlarının fiyat aralığının alt ve orta gelir grubu için uygun olduğunu dile getirdi. Ayhan, şunları ifade etti:

“Satışa sunulmasının ardından yoğun ilgi gören projede her bütçeye uygun konut bulunuyor. Ayrı tipte konutların ödeme planı, alıcının ödeme gücüne göre belirleniyor. İki maaşlı bir ailenin 4-5 sene vadede kira öder gibi taksitlerle Mebuskent’te konut edinmesi mümkün. Ayrıca 120 ay sıfır faiz imkânı da konforlu yaşamı olanaklı kılıyor.”

Mebuskent, doğa ile iç içe bir hayat vaat ediyor. 86 bin metrekare yeşil alan içinde 23 bin adet ağaç ve muhtelif bitkiler ihtiva eden botanik park var. 2 bin metrekare açık ve kapalı spor kompleksi, golf sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme yerleri, 5 bin metrekare AVM ve dev otoparkı olan konut alanında, 7/24 güvenlik hizmeti veriliyor.