Taşımacılık sektörünün önde gelen isimlerinden Sürat Kargo, Anneler Günü için yüzde 30 indirim kampanyası düzenledi. Kampanya, 10 Mayıs tarihine kadar devam edecek.

Sürat Kargo, Anneler Günü'nde annelerini unutmak istemeyenleri unutmadı. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, kampanyaya katılmak için 4557 nolu kısa numaraya 'ANNEM' yazıp SMS gönderecek, gelen indirim kodunu Sürat Kargo şubesindeki personele göstererek gönderim yapabilecek. Ayrıca sosyal medya üzerinden açılan #elustundetasiyanlara hashtagi etiketi ile annesi ile en mutlu anını paylaşan ve en çok beğeni alan 5 fotoğraf, Sürat kargo tarafından çerçeveletilerek katılımcıların annelerine ulaştırılacak.

Kargoların sorunsuz olarak teslim edilmesi için tedbir aldıklarını söyleyen Sürat Kargo Genel Müdür Yardımcısı Necmi Mert, Anneler Günü için yüzde 30 indirim kampanyası düzenlediklerini söyledi. Mert, "Annelerini unutmayan ancak fiziki olarak yanında bulunamayanların hediyelerini ulaştırarak annelerine hoş bir sürpriz yapmaları için böyle bir kampanya düzenledik. Annelerin hakkı hiçbir zaman ödenmez. Biz de kurum olarak annelerine hediye göndermek isteyen ancak, nasıl göndereceği konusunda tereddüdü olan herkese, siz hediyenizi seçin, beğenin, alın, biz annenize sürprizi yapalım diyoruz." diye konuştu.