Sereks Fuarcılık tarafından her yıl düzenlenen 'Outlet Mücevher Fırsat Günleri' bu kez Anneler Günü öncesi kapılarını açtı. Her yaştan vatandaşın ilgisini çeken fuarda, 60 TL'lik ürün bulmak da 600 bin TL'lik ürün bulmak da mümkün. Bugün başlayan fuar, 10 Mayıs’a kadar devam edecek.

Harbiye Askeri Müze’sinde açılan fuar hakkında bilgi veren Sereks Fuarcılık Genel Müdürü Gökhan Yerdan, Anneler Günü öncesi ve yaz mevsimin gelmesiyle birlikte başlayan düğünler için etkinliğin önemli olduğunu söyledi. Yerdan, "Çok sevgili annelerimizi ve çok sevgili gelin adaylarını burada ilginç ürünler bekliyor. Organizasyonumuz Pazar akşamına kadar sürecek. Ücretsiz olarak ziyaret edilebiliyor. Konum olarak güzel bir lokasyondayız. Burada 2 türlü avantaj var. Hem gelip askeri müzeyi gezebilirsiniz aynı zamanda ücretsiz olarak organizasyonumuzu ziyaret edebilirler." diye konuştu.

Etkinlikteki katılımcı firmaların çoğunluğunun imalatçı firma olmasının avantaj olduğundan bahseden Yerdan, "Organizasyonumuzda katılımcılarımızın tamamı imalatçı, en büyük avantajımız o. Buradaki tüm ürünler imalatçı firma garantisinde. Hepsi yüzde 100 gerçek pırlantalı ürünler ama tamamıyla imalat fiyatına verilen ürünler. Bunun yanında tabi ki daha ucuz ürünler de var. Gümüş takılar var, saatler var." bilgisini verdi.

Fuarda bir de ücretsiz tamir bakım atölyesinin olduğunu söyleyen Yerdan, ziyarete gelen müşterilerin yıpranan takılarını burada ücretsiz olarak tamir ettirip, teslim alacaklarını aktardı.

Outlet Mücevher Fırsat Günleri'nde saat, pırlanta, elmas ve yarı değerli taşlı ürünler bulunuyor.