Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yeni yönetim kurulu, protokol ziyaretlerine Vergi Dairesi Başkanlığı ve Defterdarlık ile devam etti.

Antalya OSB Yönetim Kurulu üyeleri, Ali Bahar, Fatih İncir, Can Hakan Karaca, Mustafa Yayla, Cengizhan Erdoğan ile Bölge Müdürü İlhan Metin Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça’yı ve Defterdar Veli Tunçez’i makamlarında ziyaret edip, OSB faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, kentte turizm ve tarımın yanı sıra sanayinin de çevreci hassasiyetlerle geliştiğini belirtti. Türkiye’nin en çevreci OSB’si olma konumlarını aldıkları ödüllerle perçinlediklerini ifade eden Bahar, "Çevreci vizyon ile bölgemiz büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin en büyük 1000 sanayi kuruluşu içerisinde 6 firmamız bulunuyor. Bölge artık kabına sığmıyor ve daha da büyüme ihtiyacında. Eğer OSB’yi büyütebilirsek Antalya’nın ülke ekonomisine yaptığı katma değeri daha da yukarılara taşıyabiliriz." dedi. Ali Bahar, Antalya OSB'nin 4 ve 5 numaralı tevsi alanlarının ve mevcut alanlar içerisindeki bölümlerin işlemlerinin hızlı bir şekilde tamamlanması için Defterdarlık'tan destek istediklerini kaydetti.

İl Defterdarı Veli Tunçez, konuyu yakından takip ettiğini, gerekli desteği kurum olarak vereceklerini ifade etti. Vergi Dairesi Başkanı Halil Akça, Antalya OSB'nin başarılı çalışmaların artarak devam etmesi dileğinde bulundu.