Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Arpasatan'ın basın açıklaması:

İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan, “Türkiye'nin 500 büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasına Kahramanmaraş'tan sekiz firmanın girmesi, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği olarak bizleri onurlandırmıştır.

Bu başarı diğer kuruluşlarımız için de önemli bir teşvik ve moral kaynağı olmuştur. Birer sanayi şehri olan, Kayseri'den 12, Konya'dan 9, Adana'dan 12 ve Mersin'den 3 firmanın ilk 500 içerisinde yer almasının yanında, Kahramanmaraş'ın 8 firma ile temsil edilmesi, gerçekten işadamlarımızın çok önemli bir başarıya imza atmış olmalarının en büyük delilidir. Bu sıralama aynı zamanda Kahramanmaraş'ın önemli bir sanayi şehri olduğunun çok açık bir göstergesidir.

Azimle çalışarak bu büyük başarıyı yakalayan, derneğimiz üyeleri MATESA TEKSTİL SAN. ve TİC. A.Ş. , KİPAŞ MENSUCAT İŞLETMELERİ A.Ş., KİPAŞ DENİM İŞLETMELERİ A.Ş., ERDEM TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş., MEM TEKSTİL SAN. VE TİC. A.Ş. ŞİRİKÇİOĞLU MENSUCAT SAN. VE TİC. A.Ş., KÇS KAHRAMANMARAŞ ÇİMENTO BETON SANAYİ VE MADENCİLİK İŞLETMELERİ A.Ş. ve İSKUR TEKSTİL ENERJİ TİC. VE SAN. A.Ş. firmalarının çok değerli yönetim kurulu başkan ve üyeleri ile, başarıda emeği geçen bütün çalışanlarını, Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu adına tebrik ediyor, ülkemizin ve şehrimizin kalkınmasına katkılarının artarak devam etmesini diliyorum.