Atlas Global yeni uçuş noktalarını aynı anda hizmete açacağını duyurdu. “Hayallerin Üstünde Bir Dünya” sloganıyla yola çıkan Atlas Global şirketi, Düsseldorf, Köln, Amsterdam, Paris ve Bişkek’in de aralarında yer aldığı beş ayrı noktadan seferlere başlıyor.

Almanya uçuşlarına 11 Haziran’dan itibaren Düsseldorf ve Köln’den start verilecek. Seferlerin varış noktası ise İstanbul Atatürk Havalimanı olacak. Atlas Global 69 Euro’dan başlayan bilet fiyatlarıyla Düsseldorf ve Köln’den haftanın her günü İstanbul'a uçacak.

Köklü ve tecrübeli tur operatörleri arasında yer aldıklarını belirten Atlas Global yetkilisi Murat Ersoy, “Filomuzdaki 22 uçakla aksamayan ve kaliteli hizmette iddialı bir şirketiz. Müşterilerimizin kalite ve konforunu ücretlere kurban etmeyeceğiz. Özellikle ucuz bilet satan uçak şirketlerinde görülen ‘dar koltuk araları’ bizim uçaklarımızda olmayacak. Yolcularımıza konforlu bir seyahat tecrübesi yaşatabilmek ve tüm noktalarda yüksek kaliteyi sürekli hale getirmek istiyoruz.” diye konuştu.