Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, nano halıyı pazara ilk sundukları 2013 yılı Nisan ayından beri, durgun sayılabilecek 2014’de dahi büyümelerini sürdürdüklerini, 2015 yılını da 650 bayi ve yüzde 40 büyüme ile kapatmayı hedeflediklerini açıkladı.

Atlas Halı, İç Anadolu ve Karadeniz distribütörü Ekip Halı ile birlikte, Atlas Halı bayilerini iftar yemeğinde ağırladı. Burada yaptığı konuşmasında Atlas Halı’nın sürdürdüğü faaliyetleri paylaşan Bebitoğlu, dünyada saygın bir yeri bulunan Türk halı sektöründe 48 yıllık köklü geçmişe sahip Atlas Halı’nın kendi kendini temizleyen, leke barındırmayan nano halılarıyla güçlenerek hızlı büyümesini sürdürdüğünü kaydetti. Türkiye’nin her köşesinde bulunan bayileri, Ekip Halı gibi alanında marka olmuş distribütörleri aracılığı ile binlerce evde aileden biri olarak yer aldıklarını aktaran Bebitoğlu, bir dünya buluşu olan nano halıyı pazara ilk sundukları 2013 yılı Nisan ayından beri, durgun sayılabilecek 2014’de dahi büyümelerini sürdürdüklerini, 2015 yılını da 650 bayi ve yüzde 40 büyüme ile kapatmayı hedeflediklerini açıkladı.

Sine, Cilve, Nar, Zümrüt ve Lal'in yanı sıra yeni ürünlerle zenginleştirdikleri 12 koleksiyonlarının bu yılın trendlerini belirlediklerini söyleyen Bebitoğlu, Simya adını taşıyan yeni projelerinde, uzun yıllar boyu rengi bozulmadan halıyı koruyacak dayanıklı bir boyama teknolojisi geliştirdiklerini ve artık tüketicilere sonsuz bir renk yelpazesinde, kişiye özel ürünler sunacaklarını paylaştı. Bebitoğlu, “Özellikle kadınların çok önem verdiği evin dekorasyonuna tam uyum sağlayan renk ve renk tonlarına sahip halılarımızın büyük ilgi göreceğini, satışlarımızı ve büyüme oranımızın hızını daha da artıracağını şimdiden söyleyebilirim.” dedi.