Atlasglobal, Avrupa’daki yeni hatlarının açılışına Amsterdam ile devam ediyor. Şirket, Amsterdam-İstanbul’a seferlerine bugün başladı. İlk uçuş nedeni ile Amsterdam itfaiyesi uçağı su takıyla karşıladı.

Atlasglobal Uluslararası İlişkiler ve Ortaklıkların Yönetimi Direktörü Ercan Uzman, uluslararası arenada büyüme stratejileri kapsamında son bir hafta içinde Amsterdam’ın yanı sıra Düsseldorf, Köln ve Bişkek’ten de İstanbul’a uçuşlara başladıklarını ifade etti. Atlasglobal'in İstanbul-Amsterdam seferleri her şey dahil 57 Euro'dan başlıyor. Şirket, 10 Temmuz'dan itibaren de Paris seferlerine başlayacak.

Hollanda hedefleriyle ilgili açıklama yapan Ercan Uzman, "Elbette bizim beklentimiz Türk etnik pazarı ile beraber yabancı ve elbette Hollandalı yolcuları da bizim uçaklarımızda misafir etmek. Onunla berber Atlasglobal yolcuları Amsterdam’dan, İstanbul bağlantılı olarak Türkiye’nin yanı sıra yurtdışı diğer uçuş noktalarına da uygun bekleme süreleri ile rahatça seyahat edebiliyor olacak." dedi.

Atlasglobal Hollanda Temsilcisi Enver Baş ise bugünkü seferlerde geliş ve gidişte yüzde 70 doluluk ile uçuşları gerçekleştirdiklerini ifade etti.