Adana Ticaret Odası (ATO) ile Şekerbank arasında, işletmelere 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 36 aya varan vadelerle kredi seçeneği sağlayan kredi protokolü imzalandı.

Protokolün imza törenine, Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, Bölge Müdürü Mustafa Özer, ATO Başkanı Atila Menevşe, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Şeker, Genel Sekreter Ahmet Nevruz ve Genel Sekreter Yardımcısı Birol Yarman katıldı.

Adana Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe, Şekerbank'ın işletmeler için başlattığı kampanyalardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Menevşe, "Bu protokol ile Şekerbank tarafından odamız üyesi işletmelere büyük bir imkan yaratılmış bulunmaktadır. Sizlere bu işbirliğiniz için şahsım ve odam adına şükranlarımı sunuyorum. Bu protokolün Adana ekonomisinin gelişimi bakımından son derece yararlı olacağına inanıyorum." dedi.

Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız da Şekerbank'ın 62 yıldır üretenin yanında yer alarak ülke ekonomisine katkı sağladığını vurguladı.

Protokol metni, konuşmaların ardından Şekerbank Genel Müdürü Halit Yıldız ve ATO Yönetim Kurulu Başkanı Atila Menevşe tarafından imza altına alındı. Protokol ile Adana Ticaret Odası'na kayıtlı olan işletmeler, aylık eşit taksit ödemeli 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli 36 aya varan vade seçenekleriyle 200 bin liraya kadar olan finansman ihtiyaçlarını karşılayabilecek ve başta POS cihazı olmak üzere bankanın çeşitli avantajlardan yararlanabilecek.