Turizm oskarları olarak anılan World Travel Awards’ın Avrupa Gala’sında Türkiye’nin En İyi Oteli ve Avrupa’nın En İyi Aile Resort’ü ödüllerini Angel’s Marmaris aldı.


İtalya’nın Sardinya Adası’nda yapılan galada otelin odalarının, Mısır’dan getirtilen beyaz kumlu sahilinin ve bayanlara hizmet veren Saklı Deniz’in görselleri ilgi odağı oldu.

Marmaris’e bağlı Turgut Köyü’nde hizmet veren ve Koza İpek Grubu’nun turizm yatırımı olan Angel’s Marmaris Temmuz 2011 tarihinde kapılarını konuklarına açmıştı. Otel, 7 Aralık 2014’te Karayip Adaları’ndan Anguilla’da yapılan Dünya Ödül Töreni’nde Dünya’nın En Lüks Yeşil Oteli, Dünya’nın En İyi Akolsüz Oteli ve Dünya’nın En İyi Aile Oteli ödüllerini almıştı. 2 Ağustos 2014 tarihinde Yunanistan’ın baş şehri Atina’da terti edilen Avrupa Gala’sında Türkiye’nin En İyi Oteli ve Avrupa’nın En İyi Aile Resort’ü ödüllerine otel layık görülmüştü.

30 Kasım 2013’te Katar’ın baş şehri Doha’da yapılan World Travel Awards’ta Dünya’nın En İyi Alkolsüz Oteli ve yine Dünya’nın En İyi Aile Oteli ödüllerine ve 31 Ağustos 2013’te Antalya’da yapılan Avrupa Ödül Töreni’nde 20. senesini kutlayan World Travel Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Resort Hoteli ve Türkiye’nin En İyi Oteli ödüllerine Angel’s Marmaris değer bulunmuştu.

Tatil mekanı; 12 Aralık 2012’de Hindistan’da yapılan Dünya Ödülleri Töreni’nde Dünyanın En iyi Lüks Alkolsüz Oteli ve Dünyanın En İyi Yeni Lüks Oteli Ödüllerini, 6 Ekim 2012’de World Travel Awards Avrupa ödüllerinin verildiği Portekiz’de Türkiye’nin En İyi Yeni Oteli ve Avrupa’nın En İyi Yeni Lüks Oteli unvanını almıştı.

Angel’s Marmaris, 2012, 2013, 2014 ve 2015 yıllarında hem stantlı hem de ziyaretçi olarak katıldığı fuarlarda kendi tanıtımının yanı sıra, muhteşem doğası ve Türk misafirperverliği ile ülkemizin tanıtımına da hizmet ediyor. 2015’te stantlı olarak yer aldığı AITF Azerbaycan, KITF Kazakistan, RITF Suudi Arabistan ve ATM Dubai Fuarlarının yanı sıra; EMIT İstanbul, ITB Berlin, WTM Londra gibi uluslararası turizm fuarlarında ziyaretçi olarak tanıtım çalışmalarına devam etti. Ayrıca Katar ve Kuveyt gibi ülkelere seyahat acenteleri ile tertip ettiği workshoplarla Ortadoğu ülkelerinden gelecek olan konuk sayısını 2016’da arttırmayı hedefliyor. Rusya’dan ve Avrupalı turistlerden geçen seneye göre daha çok ailenin talepte bulunmasının en önemli nedeni de 3 senedir alınan Avrupa’nın En iyi Aile Resort’ü ödülleri olarak görülüyor.

Angel’s Marmaris tarafından 2016’da hedeflenen doluluk oranının yakalanması için tanıtım faaliyetlerine devam edecek.