Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ege Et’in 12. şubesini, şirketin kesim tesisinin bulunduğu Çine ilçesinde açtı. Açılışta konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Ege Et'i bölgede bir marka haline getirdiklerini söyledi. Çerçioğlu, "İzmir’de yaşayan Aydınlılar, Ege Et’in İzmir’de de bir şubesinin açılmasını talep ediyorlar. Çine bölgesinde yetişen büyükbaş hayvanların eti çok lezzetli." dedi.

Ege Et şubelerinde beyaz et satışının da başladığını ifade eden Başkan Çerçioğlu, vatandaşların taleplerine cevap vermeye çalıştıklarını söyledi. Ege Et’in, yıllar önce ilçede hayvancılık yapan vatandaşlara katkı sağlamak amacıyla kurulduğunu belirten Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ise yıllardır büyük sıkıntılar yaşadığını, Aydın’ın büyükşehir olmasıyla birlikte Başkan Çerçioğlu’nun sıkıntılara son verdiğini söyledi. Başkan Dinçer, Ege Et sayesinde Çine'deki hayvanların etinin il genelindeki bütün ilçelerde yenmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

Konuşmaların ardından Başkan Özlem Çerçioğlu, Başkan Dinçer, CHP İl Başkanı Hikmet Saatcı ve davetliler, Ege Et'in 12. şubesini açtı.