Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Çağatay Aynur, Turkcell’in Manisa'ya son 5 yılda 60 milyon liralık yatırım yaptığını bildirdi.

Manisa Anemon Otel’de düzenlenen 'İş’te Teknoloji Hamlesi' toplantısında konuşan Aynur, şirketin bugün 520 bini aşkın şirkete hizmet verdiğini söyledi. Aynur, "2014 yılında ülke ekonomisine 1.5 milyar TL katkı sağladığımız makineler arası iletişim teknolojisiyle kurumsal müşterilerimize hesaplı, pratik, hızlı ve faydası kanıtlanmış çözümler sunuyoruz. Bugün Türkiye'de makineler arası iletişim teknolojisinin kullanıldığı yaklaşık her 3 makineden 2'si Turkcell'li ve M2M konusunda uzman 40 iş ortağımızla bin 500'ü aşkın proje gerçekleştirdik. 32 bin kilometrelik fiber altyapımız, tek noktadan toplu iletişim çözümlerimiz, kurumsal müşterilerimize hizmet veren bin çağrı merkezi çalışanımız ve 2 bin 200 kişilik kurumsal satış ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti götürüyoruz. Geçtiğimiz aylarda, şirketlerin bilişim teknolojilerini etkin kullanımı için Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek yeni bir model geliştirdik. İş'te Teknoloji Hamlesi adını verdiğimiz bu model ile sektörlerin ve şirketlerin ihtiyaçlarına özel çözümleri kategorize edip, Turkcell güvencesi ile müşterilerimize sunuyoruz." dedi.

Manisa için yapılan yatırım miktarına değinen Aynur, "Anadolu'nun her köşesine önemli yatırımlar gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlarımız hem şehrin gelişimine hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Yatırım konusunda önem verdiğimiz illerimizden bir tanesi olan Manisa'da son 5 yılda yaptığımız toplam yatırım miktarı 60 milyon TL'yi buldu.” dedi.

Şirketlerin hayatını kolaylaştıran 'Akıllı Araç Takibi', 'Akıllı Fax' ve 'Akıllı Enerji Servisi' hakkında da katılımcılara bilgi veren Aynur, "Akıllı Enerji Servisi ile iş yerlerinin enerji tüketimi anlık izleyebiliyor, faturalarda yer alan reaktif cezaların ortadan kaldırılması ile yüzde 30'a kadar tasarruf sağlayabiliyoruz. Bir diğer uygulamamız Akıllı Araç Takibi de saha yönetimi ve yakıt optimizasyonu ile kurumsal müşterilerimizin operasyonel verimliliklerini artırıyor. Fark yaratan bir diğer mobil uygulamamız olan Akıllı Faks ise faks cihazına ihtiyaç olmadan dilenen her yerden faks alıp gönderilebilmesine imkan tanıyor." şeklinde konuştu.