Aydın Ticaret Odası (AYTO) 'AYTO Uçuruyor' projesi kapsamında üyelerini sektörel fuarlarla buluşturmaya devam ediyor. Fuarlara, Aydın'dan AYTO üyesi firmalar katılıyor.

AYTO, üyelerini bu hafta İstanbul Fuar Merkezi’nde Photo & Digital 2015 6. Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı ve Pack-IST 2015 2. Fleksibıl Ambalaj Fuarı ve TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen Petroleum İstanbul 12. Uluslararası Petrol, LPG, Madeni Yağ, Ekipman ve Teknoloji Fuarı ve 10. Uluslararası İdeal Home Ev Eşyaları, Züccaciye Dekoratif Ürünler ve Çeyiz Fuarı’nı ziyaret etti.

AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında, her hafta en az 1 fuarın ziyaret edildiğini ifade eden AYTO Meclis Üyesi Murat Serter Sincap, "Bu hafta düzenlenen Photo&Digital 2015 6. Uluslararası Fotoğraf, Dijital Görüntüleme Albüm, Reklam, Baskı ve Teknolojileri, Ekipmanları Fuarı, AYTO’ya kayıtlı pek çok sektörü barındırdığından 9. ve 18. meslek komitelerinden üyelerimiz ziyaret ettiler. Bu grubun içerisinde fotoğrafçı, reklamcı, matbaacı ve yerel basından odamıza kayıtlı üyelerimiz yer aldı." diye konuştu.

Fuar ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan AYTO Meclis Üyesi İlyas Kılıç, "AYTO Uçuruyor Projesi kapsamında üyelerimizin sektörlerindeki fuarları ziyaretine azami önem veriyor, üyelerimizin sektörlerindeki gelişmeleri yakından takip etmeleri AYTO için çok önemli." dedi.