CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, “Aydın Valisi, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini engelliyor” dedi.

CHP Nazilli İlçe Örgütüne yaptığı ziyarette konuşan Bülent Tezcan, Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Efeler’de yapılacak olan DİM 1 projesinin Aydın Valisi Erol Ayyıldız tarafından engellendiğini iddia ederek, “DİM 1 projesi, Aydın Valisi tarafından ‘Belki mal paylaşımından sonra başka bir kuruma veririm’ şeklinde sebep öne sürülerek yürütmeyi durdurma kararı alınıyor. Biz Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımızın arkasındayız. Belediye başkanlarımız hizmet için bu görevdeler ve görevlerini hizmet aşkıyla yapıyorlar. Aydın Valisi, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini engelleyerek, hükümetin valisi olarak çalışıyor. Biz bu yolda Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun arkasındayız ve destekçisiyiz” dedi.

“HÜKÜMETİN VALİSİ”

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Aydınlılar için verdiği mücadele verdiğini ifade eden Tezcan, “Bazı valiler devletin valisi, bazı valiler hükümetin valisi oluyor. Sanırım Aydın’da da durum böyle. Görüyoruz ki Aydın Valisi, Başkanımızın hizmetlerini engellemeye çalışarak hükümetin valisi olduğunu gösteriyor” diye konuştu.