Bafra Madeni Sanatkarlar Odası tarafından oda düğün salonunda üyelerine ve Bafra içinde bulunan esnaflara yönelik iftar yemeği verildi. İftar yemeğinde Bafra Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Hurşit Tulum ve yönetim kurulu üyeleri esnaflarla tek tek ilgilendi. İftar öncesi Bafra Sanayi Cami imam hatibi Süleyman Aksu, Fatih Cami imam hatibi Abdullah Şengül tarafından Kur’an okundu. Dualar yapıldı. Akşam ezanın okunması ile birlikte oruçlar açıldı.

Oda Başkanı Hurşit Tulum yaptığı konuşmada,’ ’1956 yılında kurulan odamızın başkanlığını yapan merhum başkanlarımızın ruhu için okuttuğumuz Kur'an-ı Kerim ve dualarımızı Allah kabul etsin. Burada birlik olmanın kaynaşmanın verdiği mutluluğu ve heyecanı yaşıyoruz. Bu birlikteliğimiz geleceğimize ışık tutacaktır. 2.sini düzenlediğimiz iftar yemeği her yıl devam edip geleneksel hale gelecektir.’' dedi.

Yemeğe Bafra Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Genççakır, Bafra Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Şubesi Müdürü Yakup Tulum, çok sayıda oda başkanı ve esnaf katıldı.