Bafra Ziraat Odası üretici ve yetiştirici çiftçilere yönelik, oda bünyesinde danışman ziraat mühendisi aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ziraat Odası olarak çiftçilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verdiklerini söyledi. Tosuner, “Bafra Ziraat Odası üretici ve yetiştirici çiftçilerimize odamız bünyesinde danışman ziraat mühendislerimiz aracılığı ile ücretsiz danışmanlık hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetimiz ekimden hasada kadar, üretici ve yetiştiricilerimizin herhangi bir problem veya sorunla karşılaşmamaları durumunda odamıza bir telefonla ulaşmaları yeterli olacaktır.” dedi.

Üretici ve yetiştiricilerin problemleri dalında uzman mühendisler ve Bafra Ziraat Odası yetkilileri tarafından en hızlı şekilde çözüme kavuşturulacağını belirten Tosuner, “Amaç doğru, sağlıklı ve kaliteli üretim stantlarına ulaşmaktır. Ziraat Odasında göreve başladığından bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen öncelikle sayın kaymakamımız, Bafra Belediye Başkanımız, Samsun Gıda Tarım Hayvancılık Müdürümüz, Bafra Gıda Tarım Hayvancılık ilçe Müdürümüze ve tüm kurum amirlerine teşekkür eder, saygılar sunarım. Baframıza yapacağımız hizmetler, Bafra çiftçimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri, ziraat mühendisi danışmanları ile birlikte, Mehmet Dursaun'a ait Sarıkaya Mahallesinde bulunan fide serası, Balıklar Mahallesinde Turan Türk'e ait çeltik tarlası, Gaziosmanpaşa Mahallesinde Hüseyin Çiçek'e ait fide üretim serası, Fatih Mahallesinde Orhan Balta'ya ait fide üretim serası ve Kalaycılı Mahallesinde Mehmet Bilgiç'e ait karpuz tarlasında incelemede ve fikir alışverişinde bulundular.