Adana’dan bağımsız aday olan Yasin Türkoğlu, Adana Ticaret Odası Başkanı Atila Menevşe’yi ziyaret ederek projelerinin yer aldığı dosyayı sundu.

Ticaret Odası’nın 17 yıllık üyesi olduğunu belirten Türkoğlu, Adana’nın tanıtım ve reklam eksikliği olduğunu ifade söyledi. Projelerini üç başlık altında toplayan Türkoğlu, yerli malı kullanımını artırmak için “Adana malı kullanın” kampanyası, Kuzey Avrupa’da yaşayan yaşlılar için turizm atağı ve sağlık turizmini canlandıracak projelerin takipçisi olacağını aktardı. Türkoğlu ayrıca Adana’ya dev bir akvaryum ve hayvanat bahçesi kurulması için ATO’dan destek istedi.

Adana’dan bağımsız aday olduğu için Yasin Türkoğlu’nu tebrik eden ATO Başkanı Atila Menevşe de bağımsız aday olmanın cesaret istediğini belirterek, “Bağımsız aday olup da böylesine iddialı projelerle gelen başka aday görmedim. Bu projelere destek vermememiz mümkün değil. Adana ile ilgili sorunlar ne kadar çok dillendirilirse hayata geçirilmesi de o derece hızlanır. Sayın Türkoğlu’na başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.