Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kasaplar çarşısı ve balıkçılar pazarının şu anki halinin kötü görüntüsünün Adana'nın ayıbı olduğunu söyledi. Karalar, her iki bölgenin de kendi belediye başkanlığında yapılacağını ve yeni yerlerine taşınacağını söyledi.

Adana Perakendeci Kasaplar Tavuk Balık Eti Satıcıları Odası Başkanı Saruhan Yağmur ve yönetim kurulu üyeleri ile odaya kayıtlı esnaf Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ederek yeni yapılacak olan balık pazarı ve kasaplar çarşısı ile ilgili olarak bilgi alıp görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretlerinin amacının yeni yapılacak balıkçılar pazarı ile ilgili bilgi almak olduğunu belirten Oda Başkanı Saruhan Yağmur, sorunları ile yakından ilgilenen Belediye Başkan Zeydan Karalar'a teşekkür etti.

Yağmur, "15 yıldır söz veriyorlar ama seçimlerden bir ay kala geliyorlar ondan sonra ne selam nede başka bir şey… Biz istiyoruz ki yeni, modern yerlerimize biran önce geçelim." ifadelerini yer verdi.

Her iki çarşının şu anki halinin Adana'nın ayıbı olduğunu belirten Başkan Karalar, “Biz Adana'yı bilen sorunları bilen kaos yerleri bilen biri olarak belediye başkanlığına seçildik. Bizim Adana'ya Seyhan'a borcumuzu var. Ne öyle bir kasaplar çarşısı olur, nede öyle bir balıkçılar pazarı. İki tarafı da daha hijyenik ve insanların gelebileceği hale dönüştüreceğiz." ifadelerini kullandı.