Başakşehir'deki projeleriyle dikkat çeken Fuzul Grup, bölgeye 300 milyon TL'lik yeni bir yatırım yapıyor. Grubun Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, Başakşehir’de pek çok başarılı projeye imza attıklarını belirterek, "Vadiyaka, bizim Başakşehir’deki uzmanlığımızı konuşturduğumuz özel bir proje oldu." dedi.

Eyüp Akbal, Vadiyaka ile ilgili yaptığı açıklamada, konut ve ticari alanların yer aldığı projeyi karma bir anlayışla inşa ettiklerini kaydetti. Lokasyonu, mimarisi, ulaşım kolaylığı, konutlarda sunduğu konfor ve lüks gibi pek çok özelliği ile öne çıkan projede yer alan konutların kısa sürede satılacağını öngören Akbal, "Vadiyaka’nın 300 milyon TL yatırım değeriyle Başakşehir’in yükselen yeni markası olacağına inanıyoruz." dedi.

Başakşehir bölgesinde 2000 yılından bugüne önemli projelere imza atan Fuzul Yapı, son projesi Vadiyaka'yı satışa sundu. Ön talep toplama sürecinde iki binin üzerinde başvuru alan projedeki dairelerin yüzde 30'u satıldı. Dairelerin tanıtıma özel metrekare fiyatları ise 4 bin 250 TL’den başlıyor. 2017 yılının sonunda bitirilmesi hedeflenen projenin yüzde 70 prim yapması bekleniyor.

Bugüne kadar 4 bin konut üreten Fuzul Yapı'nın yeni projesi Vadiyaka, şirketin referans projelerinden Olimpa Park ve Olimpa Park AVM'ye komşu konumda. 18 bin metrekare alan üzerine inşa ediliyor. 2+1, 3+1 ve geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle satışa çıkan Vadiyaka projesi 361 konut, 56 ticari üniteden oluşuyor. Projenin konumu, şehir Hastanesi’ne 1 dakika, Başakşehir Metro İstasyonuna 2 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakika ve Botanik Parkı’na 5 dakika mesafede bulunuyor.