Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yenimahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. 22 muhtarın bayramlaşmak amacıyla yaptığı ziyarette Yaşar, “Yenimahalle’ye bu dönem 100 milyonluk yatırım yapacağız. Hangi mahalleye ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getireceğiz." dedi.

Yenimahalleli 22 muhtar, Yaşar’ın geçmiş Ramazan Bayramı’nı kutladı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Yaşar, Yenimahalle Belediyesi’nin bayramlaşma programının Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan terör saldırısı ve Adıyaman’dan gelen şehit haberi nedeniyle iptal edildiğini hatırlattı. Şanlıurfa Ceylanpınar’dan, Kilis’ten ve Diyarbakır’dan da şehit haberlerinin gelmesinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Yaşar, “Ülke olarak zor ve üzüntülü günlerden geçiyoruz. Bu ülkede yaşayan herkes eşit yurttaştır. Bu günleri ancak milletçe kenetlenerek aşabiliriz. İstiyoruz ki ülkede barış, huzur, kardeşlik olsun. Sorunlar uzlaşı kültürü içerisinde çözülsün, insanlar ölmesin. Kavga etmek yerine gelirimizi, refahımızı arttırmak için mücadele edelim. Çocuklarımıza güzel bir Türkiye bırakalım.” ifadelerini kullandı.

'NE SÖZ VERDİYSEM FAZLASIYLA YAPILACAK'

Muhtarlara ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini ileten Yaşar, ilçedeki uyuma dikkat çekerek, “Bugüne kadar hep birlikte uyum içerisinde çalışarak ilçemize kalıcı eserler kazandırdık, çok güzel hizmetler yaptık.” dedi. Yenimahalle Belediyesi’nin yeni dönem projelerinden de söz eden Yaşar, “Yenimahalle’ye bu dönem 100 milyonluk yatırım yapacağız. Hangi mahalleye ne söz verdiysek fazlasıyla yerine getireceğiz. Karşıyaka Pazarı ve Sosyal Tesisi, bugüne kadar ilçemize yapılan en büyük yatırım olacak. Yine bu sene Çocuk Müzesi’ni hizmete açacağız. Yeni kreşler ve gençlik merkezleri için de düğmeye bastık. Elimizde hayat geçireceğiz onlarca proje var.” diye konuştu.

Yenimahalle Belediyesi’nin yenilenen VIP girişini muhtarlarla birlikte gezen Yaşar, projede Viyana Belediyesi modelinin uygulandığını hatırlatarak ilk fotoğrafı muhtarlarla çektirdi.