Tomruk, kereste, lambiri, kapı sereni gibi ürünlerin satışını gerçekleştirdiğimiz bayindirtomruk.com adresimiz yenilendi! Sitemizi ziyaret eden müşteri ve müşteri olma yolunda olan kitle için daha iyi bir deneyim sunabilmek için sitemizin arayüzünü tamamen değiştirmiş bulunmaktayız. Bayındır Tomruk olarak daha hızlı, daha fazla sektörel bilgi, daha kullanıcı dostu bir site ile orman ürünleri satışlarımıza hız kesmeden devam etmekteyiz.

Bayındır tomruk olarak 10 yıldan beri bu sektörde profesyonel ekimiz ve güler yüzlü satış danışmanlarımız ile kendimizi sürekli geliştirerek varlığımıza devam etmekteyiz. Kurulduğumuz ilk günkü heyecan ile bu alanda hiç durmaksızın yolumuza devam ediyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz büyük ölçekli ihracat sayesinde ülke ekonomisine büyük katkı sağlıyoruz. Ürünlerin işlenmesinde teknolojiyi takip ederek en son çıkan işleme yöntemlerini kullanıyoruz.

Temin ettiğimiz ürünleri siz değerli müşterilerimizin isteğine göre fırınlayarak ve yahut üzerinde işlem yapmadan teslim ediyoruz. Teminatını sağladığımız ve geniş stoklarda elimizde bulunan kereste hakkında genel bilgi vermek gerekir ise; Kereste, tomrukların budaklarından ayrıştırılıp temizlenmesinden sonra fırınlanarak belli ebatlar halinde kesilen ürünlerimizdendir. Kerestenin kalitesine göre 1. Sınıf kereste 2. Sınıf kereste 3. Sınıf kereste diye ayrılmaktadır. Orman ürünleri hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

İthal Kerestenin Kullanım Alanları

Firma olarak bize gelen istek ve talepler doğrultusunda kerestenin en çok kullanıldığı alanları belirlemek gerekir ise; çatı kereste, inşaatlık kereste, emprenyeli kereste, doğramalık kereste olarak dört gruba ayırabiliriz. Çatı kereste türü kalınlığı en az 2 cm olan, köknar ağacından elde edilen kereste türüdür. Hammaddesi olan ağacın hafifliğinden dolayı çatılar için en uygun olan kereste türüdür. Orman ve ormanlarımız hakkında hakkında bilgi edinmek için bu adres üzerinden bilgi alabilirsiniz.

İnşaatlık kereste ise kendi aralarında farklılıklar gösterirler 1. Grup keresteler daha çok yalıtım için, 2. Grup keresteler inşaatın her kademesinde kullanılan 3. Grup keresteler ara malzemeler için kullanılır. Emprenyeli keresteler uzun ömürlü ve güçlü ağaçlar oldukları için elektrik direkleri, telefon direkleri, soğutma kulelerinde kullanılmaktadır. Doğramalık kereste daha çok sandık yapımı, vapur ve gemi inşa ası, kaplama, masa, pencere yapımında kullanılır.

Ukrayna Kereste Ürünlerini Neden Tercih Etmelisiniz

Daha önce haberimizde de belirtmiş olduğumuz gibi kısıtlı bir süre Ukrayna kereste ithalatını durdurmuştu ve aradan geçen belli bir süre sonra her şey normal seyrine dönmüştü.

Yukarıda kısaca kullanım alanlarından bahsettiğimiz keresteyi temin ettiğimiz birçok ülke mevcuttur. Son yıllarda komşu ülkemiz olan Bulgaristan’dan çok yüklü miktarda Ukrayna kerestesi ithal etmekteyiz. Gelişmiş teknoloji ve son teknoloji makinalarımız sayesinde Bulgaristan’dan ithal ettiğimiz ürünlerin işlemlerini ülkemizde yapmaktayız. Özel siparişlere göre tüm dünyadan ürün temin edebilmekteyiz. Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bir bilgiye ulaşmak ve sipariş vermek için 0212 451 51 01 numaralı hattan bizlere ulaşabilirsiniz. Ukrayna üzerinden getirmiş olduğumuz ürünlerimiz hakkında daha fazla bilgi almak için yine bağlantı üzerine tıklayabilirsiniz.