Ramazan Bayramı’na ramak kala tatlı talebi artıyor. Bu trendi gören Seyidoğlu, bayram için 10 ton tatlı üretti.

Genel Müdür Mehmet Göksu, bayramda yeni ürünleri sunacaklarını vurguladı. Göksu, bu ürünler içinde tatlı, helva ve lokumun bulunduğunu dile getirdi. Göksu, “Bayramda firmaların ve müşterilerin tatlı taleplerine cevap vereceğiz. Bu anlamda 25 tür lokum dahil toplamda 10 ton tatlı ürettik.” dedi.

Göksu, Ramazan ayında da günde ortalama 1 ton baklava ve tatlı ürettiklerini açıkladı.

Seyidoğlu, 200 tür tatlı üretiyor. Sultanbacı markası ile iç satışta etkin bir oyuncu olmayı amaçladıklarını anlatan Mehmet Göksu, bu anlamda 5 milyon lira yatırım yaptıklarını kaydetti. Göksu, “Sultanbacı, Seyidoğlu ile büyüyen premium markalarımızdan biri olacak. Baklavanın yanı sıra ekstra geleneksel reçeller, sütlü ve şerbetli tatlı türleri, unlu mamüler ve pasta imalatında da Sultanbacı önemli bir lokomotif olacak.” ifadelerini kullandı.