Büyük Birlik Partisi (BBP) Sason İlçe Başkanı Ecevit Bayralı, Batman’da işsiz vatandaş sayısının oldukça fazla olduğunu söyledi.

Bayralı, yaptığı açıklamada Batman’ın bölgede en gelişmiş olan iller arasında yer alması gerektiğini ifade ederek, bu durumun tam tersi olduğunu kaydetti. AK Parti Hükümeti’nin Batman'a hak ettiği yatırım ve önemi vermediğine dikkati çeken Bayralı, "Burada bir çok insan işsiz ve evine ekmek götüremez durumda. Bu kimsenin umurunda değil bu nasıl gelişmişliktir. İnsanlar zor durumdayken devletin başındaki insanlar zevk ve keyif sürüyor. İlimizin genelinde işsizlik almış başını gidiyor. Hatta diyebiliriz ki bu durum zirve yaptı." diye konuştu.

Batman'ın yatırıma ihtiyaç duyduğunu anlatan Bayralı, şunları söyledi: "Hükumet sanki Batman ve ilçelerine gerekli önemi vermiş ve kalkıp bunun reklamını yapıyor. Biz gözle görülen bir yatırım görmedik. İlimizin fabrikalara ihtiyacı var. İnsanların çalışmaya ihtiyacı var. Biz bunları her zaman ve her platformda dile getireceğiz. Biz bunları söyleyince birilerinin hoşuna gitmiyor ama bu yaşadığımız ilimizi ilgilendiren konular ve biz bu konularla ilgilenmek zorundayız. Allah izin verdiği sürece biz doğruları söylemeye devam edeceğiz."