Batman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kentin değişik yerlerinde asfaltlama, yol açma, kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmaları yapılıyor.

Çok sayıda ekiple kentin birçok yerinde eş zamanlı çalışma yürüttüklerini dile getiren Eş Başkan Sabri Özdemir, ekiplerin sezon boyunca aynı tempoyla çalışacağını söyledi.
Ekiplerin özverili çabası sayesinde kısa süre içinde kentte 150 bin ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Özdemir, 220 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini kaydetti. Özdemir, “Seyitler Mahallesi'ndeki Çamlıbel Caddesi, Bayındır Mahallesi'ndeki Ofis arkası ve Oduncular Caddesi, Petrol Mahallesi'ndeki Kıra Dağı Bulvarı ve Petrol Mahallesi'ndeki Reyhan Bulvarı’nda yol yapım ve yol açma çalışmaları devam ediyor. 19 Mayıs, Beşevler, Hilal, GAP, Çamlıtepe ve Belde mahalleleriyle İpekyolu Caddesi'nde sıcak asfalt ve asfalt yama ekiplerinin asfalt serim ve yama çalışmaları takip ediyor. Asfalt serim ve yol açma çalışmaları yanı sıra Bağlar, GAP ve Korik mahallelerindeki kaldırım ve kilit parke döşeme çalışmalarını da ayrı ekiplerle eş zamanlı olarak sürdürüyoruz.” dedi. Özdemir, bu hizmetlerin sezon boyunca aynı tempoyla devam edeceğini söyledi.