Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, 27 yıldır Silifke Koop ve Silifke Belediye Spor Kulübü başkanlığını yürüten 2 çocuk babası 54 yaşındaki Ünal Ünüvar’ın vefatının ardından, Silifke Koop yönetimini ve çalışanlarını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ziyarette yaptığı konuşmada Ünal Ünüvar’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirip ailesinin, yakınlarının ve tüm Silifkelilerin onu hiçbir zaman unutmayacağını belirtti. Turgut, şunları kaydetti: "Rahmetli başkanımızın çalışmaları gerçekten takdire şayandı ve kendisi örnek teşkil eden bir insandı. Yalnızca Silifke Koop personeliyle değil, her yaştan vatandaşlarla gayet samimi ve yakından ilgilenen bir kişiliğe sahipti. Bugün onun yokluğunu hep beraber hissediyoruz. Fakat onun devam ettirmek ve yapmak istediği hizmetleri de hep beraber hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Gerek Silifke Belediyesi olarak, gerekse şahsım olarak sizlerin her zaman yanınızdayız. Üzerimize düşen bir görev olduğunda el birliğiyle çalışacağımızı belirtmek isterim.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Silifke Koop yönetimi ise "Başkanımızın vefatının ardından, onun hedef ve çalışmaları doğrultusunda hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Gerek yönetim kurulumuz gerekse üyelerimizle abi kardeş gibi çalışıyor, Silifke Koop olarak el birliğiyle zorlukların üstesinden gelmeye gayret gösteriyoruz. Bizlere vermiş olduğunuz destek ve yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyoruz." diye konuştu.