Terme Belediyesi ve Vakıfbank Terme Şubesi arasında ‘maaş promosyon’ sözleşmesi imzalandı. Protokol töreninde konuşan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Personellerimizden tek istediğimiz bu motivasyon ile başarılı çalışmalara imza atmaları ve halkımızın hak ettiği hizmeti vermeleridir" dedi.

Terme Belediyesi bankalarla promosyon ihalesi yaptı. Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş başkanlığında yapılan ve 7 banka şubesinin katıldığı ihaleyi Vakıfbank kazandı. Terme Belediye personellerinin, 3 yıl boyunca maaşlarını Vakıflar Bankası Terme Şubesi’nden alması karşılığında maaş promosyonu olarak her personele bir sefere mahsus olmak üzere 1000 lira promosyon verileceğine dair protokol Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ve Vakıflar Bankası Terme Şube Müdürü Ahmet Cemal Terzi tarafından imzalandı.

"AMACIMIZ PERSONELE KATKI SAĞLAMAK"

Promosyon ihalesine katılan tüm banka şubelerine ve promosyon ihalesini gerçekleştiren Terme Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Bahattin Karakaş’a teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Şenol Kul: "Banka promosyon ihalesinin şeffaf bir süreç içerisinde gerçekleşiyor. Personelimize katkı sağlamak amacıyla promosyon ihalesi gerçekleştirdik. Belediyemizde görev yapan işçi ve memur olarak toplam 71 personelimiz var. Yaptığımız bu sözleşmeyi belediye personelimizin lehine gerçekleştirdik. Tüm personelimizin bu promosyon bedeli olan kişi başına 1000 lirayı sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum." dedi.

"TERME BELEDİYESİ ÖNEMLİ KURUMLARIMIZDAN"

İmzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyen Vakıflar Bankası Terme Şubesi Müdürü Ahmet Cemal Terzi’de imzalanan sözleşmeden duyduğu mutluluğu dile getirerek: "Terme Belediyesi uzun zamandır çalıştığımız ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız önemli kurumlarımızdan biridir. Belediye personelinin alacağı promosyon bedelini mutlu ve sağlıklı günlerde kullanmalarını diliyorum." ifadelerini kullandı.