Şanlıurfa’nın Akçakale belediyesi yaklaşan kış mevsimi öncesi kırsal alanda berkitme yol yapım çalışmalarına hız verdi. Belediye 22 km stabilize yol yaptı.

İlçeye bağlı Acıkuyu ve Ekinyazı mahallesi Akyıldız sokakta yaklaşık 22 bin metre sokak arası stabilize yol yapım çalışmasını bitiren ekipler Alıncık mahallesinde çalışmalarına başladı.
Yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını ifade eden mahalle sakinleri: “Şimdiye kadar köyümüze hiçbir hizmet yapılmadı. Sağ olsun Akçakale Belediye Başkanı köyümüzde bayağı çalışma başlattı. Şu anda ilk aşamada yollarımız yapılıyor, bundan sonrada köyümüzün eksiği olan parke taşını yapacaklar." dedi.

Mahalle Muhtarı Müslüm Aykurt da kışın çamurdan hiç bir yere çıkamadıklarını, yazın da tozdan evde yatamadıklarını aktarıp, "Ama şimdi yapılan bu çalışmalardan dolayı belediye başkanı ve ekibine çok çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Akçakale Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü Sorumlusu İbrahim Guda ise vatandaşın memnuniyetinin kendileri için her şeyden önemli olduğunu belirtip, "İlçemize bağlı Acıkuyu ve Ekinyazı mahallesi Akyıldız sokakta yaklaşık 22 bin metre stabilize yol çalışmalarını dün itibarı ile bitirdik. Bugün itibarı ile Alıncık mahallemizde stabilize çalışmalarımıza başladık. İnşallah bu şekilde vatandaşlarımızı memnun etmeye çalışacağız” dedi.