Mobilya sektörünün devlerinden Bellona’nın bayiliğini yürüten Saygılıer Mobilya'nın, İhsan Mobilya adıyla açtığı ikinci şubesi Kahramanmaraştaki en büyük Bellona showroom’u olmasıyla dikkat çekti. 

Onikişubat ilçesi İsmet Karaokur Bulvarına açılan 3 katlı ikinci şube, Bellona’nın yatak odasından oturma grubuna, yemek odalarından masa, sandalye ve kanepelerine kadar en geniş seçenekleri bir arada sunuyor. 

Ürün yelpazesini geniş tutan bayinin halı ve ev tekstili reyonu da bulunurken, markalarda ise Gümüş Suyu ile Doğu yer alıyor.

Hem kaliteli hem de hesaplı birçok ürünün yer aldığı mağazanın en büyük avantajlarından birisi de her eve, her bütçeye uygun ürünlerin satılması olarak göze çarpıyor.

Alışveriş ziyaretinde sizleri giriş kapısında karşılayan satış temsilcileri, aradığınız modeli veya istediğiniz bütçeye uygun ürünleri sizlere tanıtıyor. Güleryüzlü personellleri ve yüzde 100 müşteri memnuniyeti ilkesiyle faaliyetlerini sürdüren mağazanın showroom'un da Bellona'nın hemen hemen tüm ürünlerini canlı olarak görmek mümkün.

Mağaza işletmecisi Ahmet Saygılıer, "ilk mağazasını 2006 yılında Binevler bölgesine açarak sektörde hizmet vermeye başladığını, vatandaşların yoğun ilgi ve talepleri sonrasında ise ikinci şubeyi kentteki en büyük mağaza olarak açtığını" söyledi.

Bellona’nın Türkiye ve Dünya pazarında tanınan ürünlerinin kalitesinin de herkes tarafından bilindiğinin altını çizen Saygılıer, “Bu mağazamızın her katında ayrı bir detay var. Özellikle fabrikadan yeni çıkan, yeni satışa sunulan ve başka yerde bulamayacağınız bir çok ürün mağazaımızda bulunabilir. Hem çeşit, hem model ne ararsanız burada.” dedi.

Bellona’nın en büyük mağazasını ziyaret etmek isteyen vatandaşlar Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinden Tekerek istikametinde döndüklerinde, İsmet Karaokur bulvarında, eski Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yanında mağazayı bulabilir.

Kahramanmaraş Bellona Mağazası

2021'İN EN BÜYÜK KAMPANYASI BAŞLADI

Kahramanmaraş'ın En Büyük Bellona Mağazası İhsan Mobilya ve Binevler Şubesi Saygılıer Mobiya'da 31 Temmuz'a kadar sürecek olan tüm indirimlere ek + yüzde 10 indirim kampanyası başladı. 31 Temmuz'a kadar Bellona Binevler ve Tekerek Şubelerine uğrayarak bu kaçırılmayacak fırsatlardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca kampanya detayları için 0344 215 4624 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

BURAYA TIKLAYARAK MAĞAZADAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLARA ULAŞABİLİRSİNİZ!