Kahramanmaraş Teknokent Yönetici A.Ş. - Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü işbirliğiyle Verimlik Haftası Etkinlikleri kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda düzenlenen “Bir Başarı Öyküsü” konulu programa konuşmacı olarak katılan MADO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Kanbur başarı öyküsünü KSÜ öğrencileri ile paylaştı.

Programa Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, Teknokent yöneticileri, özel sektör temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
İş disiplinini babamızdan öğrendik, bildiğimiz en önemli şey birlik içinde daha çok çalışmaktı diyen MADO Yönetim Kurulu Başkanvekili Atila Kanbur MADO markasının oluşturulma serüvenini anlattı.

300’ün üzerinde mağaza ile 18 ülkede hizmet verdiklerini vurgulayan Atila Kanbur kışın dondurma yapıldığını ilk kez Avrupa’da gördüğünü aktarırken Avrupa’da keşfettikleri şoklama tekniklerini geliştirerek Türkiye’de uygulama sürecini paylaştı. 

Amacımız MADO’yu dünya markası yapmak ve Türk dondurmasının tadını ve lezzetini dünyaya tanıtmak diyen MADO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Kanbur hayatta başarılı olmanın yolunu “anne baba duasını almak” diye özetledi.

Program sonunda Atila Kanbur’a Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci tarafından günün anısına çeşitli hediyeler takdim edildi. Takdim töreninde öğrencilere seslenen Rektör Deveci disiplin ve çok çalışmanın hayatına etkilerini anlatarak disiplinli bir şekilde, verimli ve etkin bir çalışma sürecini alışkanlık haline getirmeleri tavsiyesinde bulundu.