Ekinexpo Fuar Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Ekinci, Bir Stant Bir Fidan kampanyası ile geleceğin paha biçilemeyecek mirasını oluşturmaya adım attıklarını belirtti.
Ekinexpo Fuar Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Tacettin Ekinci, kamu ve özel sektörün yaptığı ağaçlandırma çalışmalarının devamının önemine vurgu yaptı. Ekinci, gelecek nesiller temiz bir çevre mirası oluşturmak adına ’Bir Stant Bir Fidan’ projesini hayata geçirdiklerini söyleyerek “Her şey bugünden geleceğe miras kalacak, bu mirasın daha temiz ve yaşanabilir bir çevre olmasını kim istemez ki. Başlattığımız ’Bir Stant Bir Fidan’ kampanyasıyla müşterilerimizi, şirketleri geleceğin paha biçilemeyecek mirasını oluşturmaya davet ediyoruz” dedi.
Doğal yaşam alanlarının ve ormanların yok edildiğini dile getiren Ekici, “Yok olan doğal yaşam alanlarının yerine yenilerini oluşturmaya çalışmalıyız. Ekinexpo ailesi olarak, hepimizin hayalindeki dünya için yeni bir adımı gelin hep birlikte atalım dedik ve bu projeye başladık. Uzun yılından bu günü kadar fuarlarda ahşap stand uygulamaları yapıyoruz. Müşterilerimiz ile birlikte ormanlarımızı koruma ve yeni ağaçlandırma alanları oluşturma konusunda işbirliği içindeyiz. Bir insan için bir yılda ortalama 7 yetişmiş ağacın kesildiği bu dünyada ’Bir Stant Bir Fidan’ diyorsanız, Ekinexpo’nun başlattığı projede herkes yer alarak özel ahşap tasarımlarınız için hazırladığımız sertifikalı fidan dikimi projemize katkı sağlayabilirler” dedi.