Gayrimenkul sektörü oyuncularından Gülman Group, Bodrum Gündoğan’da iki yeni projeye imza atıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, Bodrum’da daha önce inşa ettikleri alışveriş merkezi ve konut projelerinin kısa sürede hedefine ulaşması üzerine yeni yatırım kararı aldıklarını ve Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista projelerini geliştirdiklerini söyledi.

Gülman Group'un Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista projeleri düzenlenen bir basın toplantısı ile tanıtıldı. Toplantıya ev sahipliğini Gülman Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, Bodrum gibi doğası, sosyal hayatı ve eşsiz deniziyle Türkiye’nin güzide tatil cennetlerinden birine yatırım yapmaktan duydukları mutluluğu anlattı. Bugüne kadar Bodrum’da Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde Hypodrum Alışveriş Merkezi, Yalıkavak ve Türkbükü'de olmak üzere birçok başarılı projeye imza attıklarını belirten Gülman, söz konusu iki projeyi de Bodrum Yarımadası’nın doğal yapısına uygun olarak geliştirdiklerini kaydetti. Gülman, “Bodrum’da Gülman Group çatısı altında inşa ettiğimiz alışveriş merkezi ve konut projeleri kısa sürede hedefine ulaştı. Bu başarılar Bodrum’daki iş hacmimizi büyütme kararımızda büyük rol oynadı.” dedi.

Gülman, daha sonra projeler ile ilgili şu bilgileri verdi:

"34.000 metrekare alan üzerine kurulu olan Doğalkaya Bodrum projemiz, adını doğal kayalar üzerine kurulmasından alıyor. Bodrum’un beyaz, mavi ve yeşil konsepti ile tasarlanan Doğalkaya Bodrum’da; deniz kenarında iki ayrı iskele, 235 metrekarelik ortak kullanımlı tuzlu su havuzu, kapalı-açık otopark alanları, içinde fitness, sauna ve masaj odasının da bulunduğu sosyal tesis ve taş fırından restoranı bulunuyor. Site sakinlerine konforlu ve kolay bir yaşamı bir arada sunan Doğalkaya Bodrum, 120 metrekare ile 500 metrekare arasında 15 adet birbirinden eşsiz manzaralı villalardan oluşuyor. Her villanın ayrıca kendine özel bahçe, teras ve kapalı otopark alanı mevcut. Diğer projemiz Fiera Vista ise yeşil alanları ile beraber 18.900 metrekare deniz manzaralı arsa üzerine konumlandırıldı. Tipik bir İspanyol evi olarak tasarlanan projemiz Bodrum Gündoğan koyunun en değerli bitkileriyle süslendi. Villalar kendilerine ait özel bahçeleri ve havuzlarının yanı sıra 240 metrekare ile 380 metrekare arasında 18 adet niş villadan oluşuyor.”

1952 yılında kurulan Gülman Group, ticaret ve sanayii alanlarında faaliyet gösterdikten sonra 1977 yılından itibaren gayrimenkul piyasasında arsa, ofis, konut ve ticari gayrimenkul projeleri üretmeye başladı. Grubun gayrimenkul ve inşaat sektörü dışında yenilenebilir enerji, denizcilik, hidroelektrik santrali, lojistik ve depolama yatırımları da bululuyor.