Kahramanmaraş'ın kökü yapı inşaat firmalarından Kar Yap tarafından yapımına başlanan Bornova Konutları Lansmanı yapıldı. 31 Mart'ta yapılan lansmanda 3 bloktan oluşan 321 dairelik Bornova Konutları projesi tanıtıldı. Kar Yapı Güvencesi İle Yapılan Bornova Konutları Lansmanına Kahramanmaraşlı Vatandaşların İlgisi Yoğun Oldu.

Kar Yapı imzasıyla yapımına başlanan Bornova Konutları’nda 1+1 ve 1+2 olmak üzere toplam 321 daire müşteriye sunuluyor. Projenin detayları hakkında bilgi veren Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu, "Özellikle Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ne yürüme mesafesinde olan projenin aynı zamanda yeni Onikişubat Belediye Hizmet Binası ve Adliye’ye de yakınlığının ekstra bir avantaj sağladığını" ifade etti. Karcıoğlu ayrıca "konutlarda klima ve beyaz eşya gibi opsiyonel seçeneklerin de sunulduğunu" söyledi. "Kahramanmaraş halkının hayalindeki dairelere tükenmeden sahip olabileceğini" dile getiren Karcıoğlu, projenin ayrıca mimarisiyle de dikkat çektiğini belirtti.

Kahramanmaraş'ta her binanın birbirine benzediği gibi haklı bir eleştiri olduğunu dile getiren Karcıoğlu, Bornova Konutları'nın mimarisiyle de dikkat çektiğini ifade etti. Karcıoğlu "Tuana konutlarını 2008’de yaptığımda Kahramanmaraş’ın en iyi binasıydı. Aksay’ın arsasıydı onlarla ortak yapmıştık. 2012 yılından bu yana tekrar faaliz, Emirgen, Alsancak, İstinye Sitesi, Tarabya Sitesi bitmek üzere, şuan da ise Bornova’dayız. Bir tane de şuan yapılmakta olan Onikişubat Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yakınlarında Üsküdar projemiz var” dedi.

BORNOVA KONUTLARI YATIRIMLIK

Bornova Konutlarının tam bir yatırımlık proje olduğunu söyleyen, Kar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Durmuş Karcıoğlu burada yatırım yapanların yatırdıkları parayı 10 yılda amorti edeceklerini ifade etti. Hiç bir yatırımın kendisini 10 yılda amorti edemeyeceğini anlatan Karcıoğlu, bu yönde bakıldığında Bornova Konutları çok karlı bir yatırım olacağını belirtti.

LANSMAN'A BÜYÜK İLGİ

Yapı Malzemeleri Sektöründe pek çok kalemde 18 ilde bayileri bulunan Kar Yapı'nın Bornova Konutları lansman törenine il dışından gelen bayiler, yapı inşaat firmaları temsilcileri, emlakçılar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılara yemek ve aşure ikram edildiği törende ayrıca müzik ziyafeti de vardı.

Proje Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak İçin: (0530) 959 91 92