Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Altıparmak Temsilcilik Binası’nın açılışı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.

Altıparmak Stadyum Kavşağı’ndaki hizmet binasının açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, TOOB Başkanı Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk ve BTSO Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Rifat Hisarcıklıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katkılarıyla yapılan yeni hizmet binasının, hizmeti üyelerin ayağına götürmek amacıyla kurulduğunu belirterek, “Yani hizmette sınır yoktur. Üyelerini Organize Sanayi Bölgesi yerine burada, üyelerimizin daha hızlı evraklarına ulaşması ve alması hedeflenmiştir. Bu hizmet için BTSO yönetim kuruluna ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bu hizmet binası Bursamıza hayırlı olsun.” dedi.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay ise şunları dile getirdi: “Bursa iş dünyamız için güzel projeler gerçekleştiriyoruz. Altıparmak Temsilcilik Binamızda da önemli hizmetler vereceğiz. Bu bina ile Bursa ekonomisine de katkı sunacağız.” dedi. Burkay, Oda’nın eski Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de BTSO ile ortak projelere imza atmaya devam ettiklerini belirterek, “BTSO ile birlikte farklı alanlarda başta eğitim olmak üzere önemli hizmetleri bu şehre kazandırdık. BTSO 35 bin üyesi ile güçlü bir kurum. Altıparmak Meydanı’nda hizmete açılan bu bina iş dünyası temsilcilerine büyük kolaylık sağlayacak.” diye konuştu.