Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanga “27 markanın ana bayisi olan firmamız boruda Fırat Boru, PVC de Fıratpen, vanada KAS, kombi ve panel radyatör de ECA ve Pekpan, parkede Çamsan ve Kastamonu Entegre olmak üzere seramikte de Graniser ile ciddi bir ivme yakalamıştır.”

Kalite ve güveni ön planda tutar firmamız hem çalıştığı firmaları hem de müşterilerini iş ortağı olarak görmenin yanında bir aile ortamı sunmaktadır.

Yaklaşık 10 yıldır ürününü sattığımız Graniser; kalitesiyle ve değişik konseptleriyle bizleri mahcup etmemiştir. Serde aşk var sloganı ile çalışmalarını yürüten firmamız ve nihai tüketici olan müşterilerimiz Graniser den çok memnun kalmışlardır.

Bizler ise gerek mimarlarımızla gerekse ustalarımızla bu kaliteli ve estetik ürünleri müşterilerimizle paylaşırken, işçilik hatalarını sıfıra indirme gayesi ile bu seminerleri düzenliyoruz.

Graniser Seramik mağazamıza İtalyan Tasarım 2015 trend ürünlerimizi getirerek yeni konseptimizi tamamladık diyen Timurbanga Müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

Graniser Seramik Pazarlama Müdürü Adnan Yıldız ve yardımcısı Melek Erol ise “1999yılında kurulan Graniser Seramik Fabrikasının 23 milyon m2 üretimle Türkiye de kalite ve güven noktasında ilk 3’e girdiklerini ifade etti.”


Kalite Kontrol Müdürü İsmail Karakuş ise “ Graniser Seramik ürünlerinin kutulama kalipre, tonalite gibi standartlara çok dikkat ettiğini ustaların ise dikkat etmesi gereken hususları tek tek anlatarak ustaların sorularına cevap verdi.

Yaklaşık 480 sektör çalışanlarının katıldığı seminer gala yemeği ve çiğköfteli sıra gecesinden sonra bitti.