Fıratboru, Fıratpen, ECA, Graniser, Uşak Seramik, Çamsan Parke, Kastamonu Entegre ( artfloor, sunfloor)vs. gibi 27 markanın ana bayisi olan Burç İnşaat 740 bin m2 kapalı alana sahip plastik devi Fıratpen ile Metin Usta tesislerinde yeni üretilen Selenit 75 serisinin tanıtımı için gala yemeği düzenlendi.
         
Gala yemeğinde bir konuşma yapan, “ Burç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Timurbanğa 2003 yılından bu güne emin adımlarla yürüdüğümüz bu yolda bayiliğini yaptığımız markalarla yenilikleri takip etmeye ve Allahın izni ile büyümeye devam ediyoruz. Bugünde bir dünya devi olan Fırat Plastik’in PWC Kapı ve pencere sektöründeki son yeniliği Selenit 75 serisinin tanıtımını dolayısı ile de üretimini gerçekleştirmiş oluyoruz. Kısaca artık Fıratta 70 lik seri yok 75’lik seri var. Bu serinin avantajlarını teknik arkadaşlar anlatacaklar. 21 farklı renk seçeneği ile bu yeni ürün alüminyum doğramanın yerini de alacaktır.
         
Bizler Kahramanmaraş ve bölge halkına daha güzel hizmet verebilmek için 1500 m2 lik Isıcam ve PWC işleme (CNC) merkezi ile günlük 20 dairelik kapı pencere ve bunların ısıcamını üretmekteyiz. Şunun da müjdesini verelim ki artık sürme kapı ve pencereler de ıslık çalma devrine son veriyoruz %100 ZENİA Sürme serisi ile artık sürme kapılarınızın izolasyonu garanti altına alınmıştır. “ dedi.  
           
Fırat Plastikten gelen Teknik Denetim ve Eğitim Uzmanları Burak Gürbüz ve Sedat Kaplan gecede Selenit 75 serini ve Islık çalmayan hava  geçirgenliği 0  ve izolasyon  değeri yüksek olan ZENİA( Sürme serisini) anlattılar.
         
Metin Usta Tesislerinde gerçekleştirilen yemek sonrası katılımcılara hediyeler dağıtıldı.