Bursa’nın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Bursa Anatolium Alışveriş Merkezleri, beşinci yılında da iddialı etkinliklerle müşterilerini ağırlamaya devam ediyor.

Bu yıl Bursa’da kuruluşunun beşinci yılını kutlayan Anatolium Alışveriş Merkezleri, Ramazan ayı dolayısıyla basın mensuplarını iftar programında buluşturdu.
Özellikle beşinci yılında müşterilerine her 100 TL‘lik alışveriş sonrasında çekilişle bir araba kazanma fırsatı sunan Anatolium Alışveriş Merkezleri, Ramazanda da çeşitli etkinliklerle müşterilerini ağırladı.

BURSA’DA BEŞİNCİ YILIMIZ

İftar programında basın mensuplarına çalışmaları hakkında bilgi veren Bursa Anatolium Alışveriş Merkezleri Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Duygu Özer, bu yılın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. Bursa’daki beşinci yıllarında da iddialı olduklarını ifade eden Özer, hedefledikleri rakamlara rahatlıkla ulaştıklarını söyledi.

Müşterilerine her 100 TL'lik alışveriş sonrasında çekilişle bir araç sahibi olma şansı verdiklerini anlatan Duygu Özer, şunları kaydetti: “Ramazan etkinliklerimiz de büyük ilgi çekti. Bayrama yönelik de birbirinden renkli etkinliklerimiz olacak. Bizler zaten belirlediğimiz hedeflere, ziyaretçi sayısına ulaşıyoruz. Hem alışveriş merkezimize giriş sayısı, hem de alışveriş sayısında hedeflediğimiz rakamlara ulaşıyoruz. Gün geçtikçe daha da iyi oluyoruz. Bu yıl bizim için önemli, çünkü bizim beşinci yılımız. Bununla birlikte artık beş yaşına girmiş olacağız ve her geçen sene biraz daha iyi oluyoruz. Bu yılda iddialıyız.”