Girdiği bütün yemek yarışmalarında derece ve kupayla dönen Bursalı aşçı kız Yeşim Olgun, Bolu’dan da birincilikle döndü.
Sınır Tanımayan Şefler Derneği tarafından Bolu’da düzenlenen uluslararası yemek yarışmasına katılan Yeşim Olgun, yaptığı tavuk yemeği ile dalında birinci oldu.

Bursa’dan katılan üniversite gıda bölümü birinci sınıf öğrencisi Olgun, Bolu’da düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında aldığı altın madalya ile okulu ve ailesine yine sevinç yaşattı. 20 ülkeden 400 yarışmacının katıldığı yarışmada Yeşim Olgun, ‘tavuk’ dalında yaptığı yemekle birinci oldu.

Bolu’da düzenlenen ‘1. Bolu uluslararası mutfak günleri’ yemek yarışması Dünya Şefler Birliği (Wacs) ve Yeniçağa Profesyonel Aşçılar Derneği tarafından organize edildi. Ülkeler ve bölgeler arası düzenlenen yarışmaya 20 ülkeden 400 aşçı adayı ve şef katıldı. 13 ayrı kategoride yapılar yarışmalar hem göze hem mideye hitap etti.
Bursalı aşçı kız Yeşim Olgun, geçen senede Balıkesir Burhaniye’de yapılan uluslararası yemek yarışmada da Bursa Yunuseli Kız Meslek Lisesinden katılarak üçüncü olmuştu.