ÇAYKUR Afrika ülkelerini kapsayan güçlü bir bayi ağı kurma çalışmalarını sürdürmek için Fildişi Sahili Cumhuriyeti için de çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Afrika ülkelerini kapsayan güçlü bir bayi ağı kurma çalışmalarını sürdüren ÇAYKUR, Fildişi Sahili Cumhuriyeti için de çalışmalarını yoğunlaştırdı. Yurt dışı pazar araştırmaları kapsamında Batı Afrika’ya giden ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nde bir dizi görüşmelerde bulundu. Fildişi Sahili Cumhuriyeti’nin önde gelen iş adamı ve aynı zamanda japverd Başkonsolosu R.S ile bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Görüşmelerin ardından Türkiye’nin Fildişi Sahili Cumhuriyeti Büyükelçiliği’ni de ziyaret ederek Büyükelçi Esra Demir ile görüşen Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, görüşmenin anısına Büyükelçi Demir’e beyaz çay hediye etti.

Genel Müdür Sütlüoğlu burada yaptığı konuşmada, ’’ÇAYKUR olarak dünya pazarlarını ziyaret ediyoruz, istişarelerde bulunuyor fikir alış verişi yapıp neler yapabiliriz anlamında güçlü bir birliktelik kurmaya çalışıyoruz. Amacımız bundan sonraki süreçlerde ÇAYKUR olarak bütün dünyada olduğu gibi Fildişi sahili ve buna benzer Cumhuriyetler’de pazar ağımızı dahada geliştirmek ve bunun üzerine dahada koymaktır. Bu ziyaretler dahada hız kazanacak ve Dünya Pazarında bütün raflarda ÇAYKUR Çayı olacaktır’’ ifadesini kullandı.