Bursa Yenişehir merkezli turizm şirketi Alkuş, Yenişehir uluslararası havaalanından binlerce yolcuyu taşıyarak ilçe ve ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Alkuş Turizm Yönetim Kurulu üyesi Necati Alkuş yaptığı açıklamada, “Yılda ortalama 5 bine yakın yolcumuzu THY ile Suudi Arabistan’a götürüyoruz. Ağırlık olarak Bursa Yenişehir Havaalanını kullanıyoruz. Bursa ve bölgelerinden gelen yolcularımız kendi evlerinden daha kısa zaman içerisinde yolculuklarını daha rahat yapma fırsatı buluyorlar. Son 2 ay içerisinde toplam 1440 yolcumuzu Bursa Yenişehir Havalimanından THY ile toplam 8 uçakla Medine Havalimanına götürdük. Bunun yanı sıra Kocaeli Cengiz Topel Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havaalanını da kullanarak, özellikle kendi ülkemizin kuruluşu olan THY’yi tercih ederek ülke ekonomisine katkı sağlamaya büyük özen gösteriyoruz” diye konuştu.

5300 sefer sayılı THY uçakları ile dün 405 yolcuyu Bursa Yenişehir Havalimanından Medine Havalimanına uçurduklarını belirten Alkuş, "Şirket olarak ilçe ve ülkemiz ekonomisine kendi ülkemizin kaynaklarını kullanarak müşterilerimize hizmet etmek önceliğimizdir. Yaptığımız uçuşlar ile ayrı bir rekora da imza atmak bizleri mutlu ediyor" dedi.