Orta ve üst segment araçlarda Kahramanmaraş’ın en çok tutulan otomobillerini satma özelliği taşıyan Citroen Adım Otomotiv, Kahramanmaraş halkına teşekkür etti. Yıl içerisinde çıkan her modele yoğun ilgi gösterilirken, firmada servis bağlamında yüzde 90 oranında memnuniyet yakaladı.

Kahramanmaraş’a Citroen dışında, KİA ve 1 milyon kilometre garantisi bulanan SUBARU bayiliğini getiren Adım Otomotiv, yıl içerisinde özellikle Citroen marka araçların satışında ve servisinde büyük başarı yakaladı.

Konu hakkında açıklama yapan Citroen Adım Otomotiv Satış Müdürü Doğan Güllü: “Adım otomotiv olarak Kahramanmaraş ta Citroen, Kia ve Subaru bayiliğimiz bulunmaktadır. Kahramanmaraş halkımıza bu markalarımıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürü bir borç biliyoruz. Kahramanmaraş’ta 2011 yılında Citroen bayiliği ile işe başladık Sonra Subaru bayiliği aldık. 2018 Yılı itibariyle Kia bayiliğini aldık. Şu anda 3 bayilik ile otogar karşısında hizmet vermekteyiz” dedi

CİTROEN OLARAK YIL BOYUNCA KAMPANYA YAPIYORUZ

Güllü şöyle devam etti: “ Sıfır faiz seçeneği ile müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Araç almak isteyenler bize uğramadan karar vermesinler diyerek otomobil sektöründe çok iddialı olduğumuzu söylüyoruz. Bizde otomobilde seçenek çok Citroen bayiliği var Kia bayiliği var Subaru bayiliği var En önemlisi hizmet var müşteriye güler yüz var. Bizler müşterilerimizi evimize gelen misafirimiz olarak görüp misafirlerimize ona göre davranıyoruz ve plazamıza giren herkes araç alacak diye bir şey yok diye düşünüyoruz. Bu iş nasip kısmet işi diyoruz. Kısmetimizde varsa ticaret olur. Kısmetimizde yoksa ticaret olmaz diyoruz. O yüzden herkes gelip plazamızı gönül rahatlığı ile gezebilir. Tüm modellerimize bakabilir test sürüşü yapabilirler.

BÖLGENİN EN KAPSAMLI İKİNCİ EL PAZARI

2.elde bizde çeşit bol ve bölgenin en kapsamlı 2.el çalışan bayilerinden birisiyiz. Kahramanmaraş halkını 2.el araçlarımızı görmeye davet ediyoruz. 2.el de aldığımız tüm araçları eksperden geçirip müşterilerimize durumunu söylüyoruz. Eksper yapılmadan 2.el bir aracı satış yapmıyoruz. Müşterilerimiz gönül rahatlığı ile 2.el araçlarımızı alabilir.

Citroen olarak şu anda 2019 model araçlarımızda zam yapmadık ve aynı koşullarda satışa devam ediyoruz. Tüm araçlarımızda 0,69 oran geçerlidir.