Dedeman Park Izmailovo Moscow oteli Rusya’nın başkenti Moskova’da açıldı. Makul fiyatlarla 110 oda ile hizmete giren otel, müşterilerini Türk misafirperverliği ile ağırlıyor.

Dedeman Park Izmailovo, Moskova’ya gelen müşterilerini havalimanlarından karşılıyor, şehirden ayrılana kadar rehberlik yapmayı sürdürüyor. Türkçe konuşan personeli, Türk mutfağı ve helal ürünleri ile Rusya’ya gelen Türkler için cazip imkanlar sunuyor.

Dedeman Park Izmailovo Genel Müdürü Farkhod Tashtemirov, Cihan Haber Ajansı’na yaptığı açıklamada, Kızıl Meydan’a 6 metro durağı mesafede bulunan otellerinde kalan misafirler kendilerini evlerinde hissedeceklerini söyledi. 130 kişilik restoran, iki toplantı salonu, spor salonu ve business center imkanlarının bulunduğu otelde açık büfe sabah kahvaltısı fiyatlara dahil.

Yeni açıldıkları fiyatları makul tuttuklarını ifade eden Taştemirov, “Fiyatlarımız 3600 ruble (60 dolar) ile 6600 ruble (110 dolar) aralığında. Binamız tamamı ile yeni yapıldı. Modern bir tarzda dizayn ettik. Çok ferah bir havası var. Müşterilerimiz kendilerini Moskova’da evlerinde hissedecek.” dedi.

Dedeman otelde kalan müşterileri misafir olarak gördüklerini belirten Taştemirov, “Ruslar Türkiye’ye çok tatile gidiyor. Ekonomik kriz nedeni ile Rusya’nın çevre bölgelerinden Moskova’ya gelenlerin sayısı arttı. Biz onları burada Türkiye misafirperverliğini gösteriyoruz. Taksi firması ile anlaştık. Havalimanından Türkçe bilen şoförler karşılıyor. Gerekirse metrodan alabiliyoruz. Otelde müşteri ile teması olan personelimiz Türkçe biliyor. Şehrin sakin bir bölgesindeyiz. Buradan metro ile 20 dakikada Kızıl Meydan’a ulaşmak mümkün.” bilgisini verdi.

Öğle ve akşam yemeklerinde Türk, Rus, Özbek ve Avrupa mutfağından leziz çeşitleri tatma imkanınız var. Düğün, resepsiyon ve diğer toplu etkinlikler için otel hizmet veriyor.

Moskova ve diğer kentlerde yeni otellerin açılmasını planladıklarını vurgulayan Taştemirov, “Rusya’da ekonomik kriz sürecinde biz yatırımımızı tamamladık. Şimdi bölgelerden ve dünyanın farklı ülkelerinden insanlar yeniden Rusya’ya gelmeye başlayacak. Rusya’da iş yapmak isteyenlere sıcak ve samimi bir ortam sunuyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.