Düzce’nin en eski kuruluşlarından DİVAPAN, İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşları arasında 342. sırayı aldı.
Düzce’de faaliyet gösteren DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi Anonim Şirketi, İstanbul Sanayi Odası tarafından hazırlanan Türkiye’nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşları arasında 342. sırayı aldı.
Her yıl açıklanan Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşları listesine, 2008 yılında ikinci 500’de 489. sırada yer alarak giren DİVAPAN, 2009 yılında 110 sıra birden yükselerek büyük bir başarı yakalamıştı. 379. sırada kendisine yer bulan şirket, 2010 yılında bununla da yetinmedi ve 36 basamak daha tırmanarak 343. sıraya yerleşti. 2010 yılından bu zamana kadar süreçte yatırımlarını yenileyen ve yenilenen yüzünle hızla büyüyen DİVAPAN bu yıl geçmiş yıllardaki yerinin üstünde yer alarak 342 sırada yerini aldı.
DİVAPAN Entegre Ağaç Panel Sanayi Genel Müdürü Hakan Zengin başarıyı, "Takım ruhundan bir an olsun ayrılmayan şirket ailesi ve dostları bu gurur tablosunun gerçek sahipleridir. Çalışanları ile bir aile olmayı, takım olabilmeyi başaran şirketler tüm zorluların üstesinden gelerek bütün sıkıntılara rağmen en üst sıralara yükselmesini bilirler. Şeffaf, hesap verebilir, adil yönetilen, iletişim kurulabilen bir yönetim şekliyle bu başarıyı elde ettik. İleri ki yıllarda da nice başarılı sonuçları bu azim ve kararlılıkla sürdürmek istiyoruz" dedi.