Yatak ve mobilya sektöründe 30 yılı aşkın süredir faaliyetlerini sürdüren Adana firması Doctor-BED, İstanbul’da ikinci mağazasını açtı.

Doctor-BED, İkitelli’deki MASKO Mobilya Kenti’nde toplam 500 metrekarelik 4 katlı mağazasından sonra bu kez de Avcılar’da E-5 Karayolu üzerinde bin metrekarelik 5 katlı 2. mağazasını açtı. Genel Müdür Hakan Ceyhan yaptığı açıklamada, Çukurova’da doğan Milenyum A.Ş’nin markası olan Doctor-BED’in, Avcılar’daki yeni mağazasıyla daha geniş bir tüketiciyi kitlesine ulaşmayı hedeflediklerini belirterek, “Sektördeki 30 yıllık tecrübemizle kendi imalatımız olan ürünleri tüketicilerimizle buluşturmak amacıyla Doctor-BED markası ile perakende mağazalar açmayı sürdürüyoruz. Hedefimiz ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturarak ve en kaliteliyi, en uygun fiyata almalarını sağlamaktır." dedi.

Doctor-BED’in teknolojiyi yakından takip ederek yenilikçi çözümlerle kaliteyi ve konforu arttırarak üretimini sürekli geliştirmeyi prensip edindiğini vurgulayan Ceyhan, "Müşterilerimiz için değer oluşturmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir. Bu görev ile hızlı teslim süresi ve geliştirilmiş satış sonrası hizmet ağı ile tüketicilerimizin her an yanlarında olduğumuzu hissettirmeye çalışıyoruz.” diye konuştu.