Kahramanmaraş'ın giyim sektöründeki gururu, ünlü firmalar için ürettiği kıyafetlerle tanınan Marka Store Kurban Bayramına sayılı günler kala vatandaşa çifte bayram yaşatacak bir kampanyaya imza attı.

Kahramanmaraş'ta gömlekten takım elbiseye, ayakkabıdan kravata, pantolondan monta kadar giysi sektöründe onlarca kalem ürüne imza atan Marka Store ekonominin zora girdiği ve vatandaşın Kurban Bayramına hazırlandığı şu günlerde büyük bir kampanyaya imza attı.

Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde Alparsalan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan Marka Store vatandaşa çifte bayram yaşatacak. Marka Store firma sahibi Hüseyin Arslan yaptığı açıklamada "Kurban Bayramı için masraf eden vatandaşımıza, ekonominin zor günlerden geçtiği şu günlerde bir katkı yapmak istediklerini" söyledi. Arslan "Kurban Bayramı öncesi fiyatlarımızı dibe çektik. Vatandaşlarımız bayrama kadar ve bayram sonrası en kaliteli ürünleri, çok uygun fiyata alabilecekler" dedi.

Marka Store'de 3 tshort 99 TL, 3 gömlek 99 TL, 2 pantolun 99 TL, Ayakkabı 99 TL, Ceket+gömlek 199 TL'den ve Takım Elbise + gömlek + kravat  299 TL'den alınabilecek. Marka Store'de bu ürünlerin yanında diğer tüm ürünlerde de büyük indirimler sizleri bekliyor.

MARKA STORE KAMPANYA FOTOĞRAFLARI

MARKA STORE ADRESİ