Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde Haydarbey Şubesiyle hizmet veren Domino’s artık ikinci şubesi Bahçelievler ile Dulkadiroğlu ilçesinde müşterine hitap edecek. 

Pizza sektöründe Dünya’nın lider markası olan Domino’s, Kahramanmaraş’ta ikinci şubesi açılışını yaptı. Fiyatlarda ise açılışa özel dev indirim yapıldı ve ortaboy bol malzemos pizza 27.99’dan satışa sunuldu.

Franchisee Merve Özgüler ve ekibinin üstün hizmet kalitesi, hijyen standartları ve müşteri memnuniyeti odaklılık anlayışıyla Kahramanmaraş’ta açılan ikinci şube herkesi heyecanlandırdı. 
Özellikle Onikişubat ilçesinde yapılan hızlı sipariş ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaların artık Bahçelievler şubesiyle birlikte Dulkadiroğlu ilçesinde de sürdürülmesi ve başarıların taçlandırılması hedefleniyor.

Sadece bir Pizza markası olarak değil Dürümos’tan Tostilla’ya, Ekmek Arasından Makornos’a, Sufleden Mozaik Pastaya, Paketostan Tavuk Kovalarına uzanan geniş ürün yelpazesiyle hizmet standartlarını da arttıran Domino’s kalitesinden vatandaşlar her iki şubede de faydalanabilecek.

Gerek eve serviste gerek ferah mekanı ile siz değerli hizmetinizde olan Domino’s, Multinet, Sodexo, Metropol, Setcard, Ticket yemek kartları, online ödeme ve temassız teslimat seçenekleri ile pazarda fark oluşturuyor.

Domino’s Uygulamaya özel kampanyaları kaçırmamak için Web’den yararlanabileceğiniz gibi App Store ve Play Store’dan rahatlıkla ulaşabilir, yanında Yemek Sepeti ve Getir’den de kolaylıkla siparişlerinizi verebilirsiniz.

Her iki şubeye de 0(344) 221 60 60 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Özellikle açılışa özel olan yüzde 50’ye yakın indirimli fiyatları kaçırmayın.