Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, Bahçeşehir’de hayata geçirdiği yeni yaşam merkezinde klasik iş ortamı anlayışını ortadan kaldırdı. Şirket; daire sahiplerine evlerinden ayrılmadan iş hayatını yönetme imkânı sunuyor.

Çırağan Sarayı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Dumankaya İnşaat Genel Müdürü Abdullah Yazıcı, ‘Flex Office Bahçeşehir’ projesinin detaylarını paylaştı. Yazıcı, "Bu projemizin lokasyonuna bakacak olursak özellikle Kanal İstanbul’a 6,5 kilometrelik yakınlığı, 3. havaalanına olan yakınlığı ve özellikle yatırımcının oturmuş olan bu bölgeyi tercih etmesinden dolayı biz de bu bölgede yatırımcıya ve çalışacak olan insanlara hizmet vermek istedik." dedi. Yazıcı, projenin detaylarıyla ilgili de şu bilgileri paylaştı:

"Yataydaki balkonları bitkilendirerek, buraların birer peyzaj elemanı haline geldiği, sonradan zemindeki peyzajı bu sayede binanın cephelerine taşıyabildiğimiz bir proje olarak sunuyoruz. Projemiz; stüdyo, 1+1, 2+1 toplamda da 321 adet ofisten oluşmakta. Projemizin mantığı yeni iş ve yeni nesil insanlara hitap edebilecek, özellikle sadece bilgisayarını alıp, bir ofise gelip direk çalışmasına imkân verecek bir mantıkla bunu hazırlamaya çalıştık."

Sunumun ardından söz alan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya da Bahçeşehir ve civarında yeni nesil çalışanların beklentileri doğrultusunda, mevcut çalışma koşullarının çok daha ötesinde yeni bir iş ortamını hayata geçirdiklerini ifade etti. Dumankaya, "Bu projede 160 satış oldu. Bu da; hatta yüzde 38’i Dumankaya finansman, yüzde 33’ü banka kredileri ve yüzde 29’u da peşin olarak satıldı. Bu projenin yüzde 55’i yurtdışına satıldı. Kendi kitlemize ve hedef kitlemize şu anda çıkıyoruz." şeklinde konuştu.

LANSMAN FİYATLARI 119 BİN TL’DEN BAŞLIYOR

Bahçeşehir’de 32 katlı gökdelende bulunan 321 üniteden oluşan projede, home ofis hizmetleri kapsamında anlaşmalı kurumlar aracılığıyla web, hukuk, marka tescil, tercümanlık ve muhasebe gibi danışmanlık hizmetleri ile depo ve arşiv alanları, toplantı odaları, lobi hizmetleri gibi destek hizmetleri de bulunuyor. Proje içerisinde bulunan kat bahçelerinde yer alacak bireysel çalışma alanları ve ofis box üniteleri ile çalışma hayatında özel alan kavramına yeni bir boyut getirecek olan proje, bireylere yoğunlaşarak çalışmak istediklerinde, 7/24 açık tutabilecekleri bir konforlu bir alan sunuyor.

100 milyon TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek ve içerisinde stüdyo, 1+1 ve 2+1 gibi daire seçenekleri bulunan projede, lansman fiyatları 119 bin TL’den başlıyor.

Dumankaya İnşaat’ın home ofis konsepti ile hayata geçirdiği Flex Office Bahçeşehir, ön satış döneminde bir rekora imza attı ve satışa çıkarılan stoğun yüzde 64’ü tükendi.