Kahramanmaraş ekonomisini mercek altına alan Türkiye'nin tek ulusal ekonomi gazetesi Dünya, Gazetesi, Kahramanmaraş'ta faaliyet gösteren firmaları okuyucularıyla buluşturmaya devam ediyor. Türkiye genelinde okuyuculara ücretsiz olarak bugün ulaştırılan Kahramanmaraş ilavesinde, Kentin yeni yatırım fırsatları, sosyo ekonomik gelişmeleri, Avrupa Birliği projeleri, yeni hibe fonları, Kentin yükselen sektörleri ve firmalarını tanıtıyor.  Tarım, Turizm, İnşaat, Gıda, ve Endüstriyel üretim yapan firmalar başta olmak üzere gelecek vadeden sektörler masaya yatırıldı. Ayrıca kentin önde gelen işadamları, Yöneticileri ve Meslek örgütlerinin değerlendirmelerine yer verildi. 

Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Bölge Temsilcisi Ali Eskalen, ve Muttalip Akkuş tarafından hazırlanan. Kahramanmaraş ilavesi 17 Haziranda Türkiye genelinde Dünya Gazetesi okuyucularıyla buluştu.

Eskalen, "Kahramanmaraş ilavesinin şehrin yatırım potansiyelini tanıtmak açısından büyük bir fırsat olduğunu, İlavede yer alan firmaların marka bilinirliği noktasında ise ciddi katkılar sağladığını" belirtti.

Eskalen yaptığı açıklamada şunları belirtti;"Uzun yıllardır Kahramanmaraş bölge ilavesini her yıl düzenli olarak yayınlamaktayız. Bu ilavelerimiz gerek kentimizde, gerekse il dışında büyük ilgi görmekte. Okuyucular tarafından başvuru kaynağı olarak ve araştırma kaynağı olarakta  kullanılmaktadır.  Hem bölge tanıtımında, hem de burada yer alan firmaların kendilerini Türkiye pazarına tanıtmaları için fırsat niteliğinde olan bu ilavemizin çalışmalarına, 2014 yılı için tamamlamış bulunmaktayız. Fakat 2015 yılının Haziran ayı sonunda okuyucularımızla buluşacak olan ilavemizde yer almak isteyen firmalar bizimle irtibata geçmelidir. Bu ilavemizde yer alacak çeşitli iş ortaklıkları yeni Pazar alanları bulabildikleri gibi ürünlerinin de tanıtımı yapabilmektedir."