70'den fazla ülkeden 4 binin üzerinde katılımcının yer aldığı 19. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı-EMITT 2015, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilerine araladı. EMITT Fuarı, ilerleyen yıllarda Türkiye'yi dünyanın ilk 3 büyük turizm ülkesi konumuna taşımayı amaçlıyor.

22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında TÜYAP'ta düzenlenen fuara, şehir ve beldelerin valileri, belediye başkanları, ülkelerini temsilen bakanlar, dernek ve federasyon temsilcileri katıldı. Türkiye'nin turizm tanıtımında büyük rol oynayan ve turizm fuarcılığında dünyanın en büyük 5'inci fuarı konumuna ulaşan EMITT, her yıl hayata geçirdiği yeni konseptleri ve yenilikleriyle de turizm fuarcılığında öncü rol oynuyor.

Kurumsal sponsorluğunu TC Kültür ve Turizm Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi, resmi havayolu sponsorluğunu THY, tanıtım sponsorluğunu Miniaturk ile Kültür AŞ, profesyonel ziyaretçi sponsorluğunu tatilsepeti.com, taşıma sponsorluğunu Ergun Tur ile Ertuğ Travel, kış turizmi sponsorluğunu ICEPARK, gala sponsorluğunu TC Kültür ve Turizm Bakanlığı, Aşkın Koç Production, Besa Music ve Holiday Medya, tatilci tanıtım sponsorluğunu Sırtçantalılar, bilişim sponsorluğunu SKYNET'in üstlendiği fuar, TÜROFED, KOSGEB ve UNWTO'nun desteğiyle düzenleniyor.