DENİZLİ (AA) - Denizli'de Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği etkinlikte Ebru Şallı ve ünlü modacı Cengiz Abazoğlu, konuklarla sağlıklı yaşam ve moda üzerine söyleşi yaptı.

Forum Fashion Week etkinlikleri kapsamında spor ve sağlıklı yaşam alanında çalışmaları bulunan Ebru Şallı ile ünlü modacı Cengiz Abazoğlu'nun söyleşisine ziyaretçiler yoğun ilgi gösterirken, hayranları Şallı ve Abazoğlu'yla fotoğraf çektirdi.

Ebru Şallı'nın güzellik sırlarını paylaştığı etkinlikte, ünlü model, sağlıklı ve fit bir görünüm için sporun önemini vurguladı. Modacı Abazoğlu da kadınlara moda konusunda önerilerde bulunarak, trend ve kombinler hakkında bilgi verdi.

Şallı, gazetecilere yaptığı açıklamada, güzellik, moda, renkler üzerine konuklarla güzel bir sohbet geçekleştireceklerini belirterek, yeşilliklerle zenginleştirilmiş Ege mutfağını çok beğendiğini ifade etti.

Kış mevsiminde insanların sağlıklı olmaları için doğru beslenmenin çok önemli olduğuna dikkat çeken Şallı, "Bağışıklık sistemini ayakta tutmak ve hasta olmamak için taze sebze ve meyvelerden yararlanmalarını tavsiye ediyorum. Ülke olarak çok şanslıyız bu anlamda. Onun dışında sporu, platesi bırakmayacaklar. Pamukkale'de travertenlerde bile pilates yapmış bulunuyorum. Gayet keyifliydi." şeklinde konuştu.

Canan Karatay'la ilgili düşünceleri sorulan Şallı, "Kendisini yaptığım televizyon programlarında çok ağırladım, çok seviyorum, beğeniyorum tarzını. Güzel bilgiler paylaşıyor." dedi.

Modacı Abazoğlu da, Pamukkale'yi ilk defa gördüğünü belirterek, "Harika bir yer. Çok kısa bir zaman sonra tekrar gelip Pamukkale'de çekim yapacağım." diye konuştu.

Modanın kişisel bir beğeni olduğuna dikkat çeken Abazoğlu, "O beğeni doğrultusunda onun kombinasyonunu yapan kadın, kendini mutlu hissediyorsa ve göze hoş gelen bir görüntüye ulaşıyorsa zaten çeşitli kitleler tarafından da beğeni dolu bakışların hedefine ulaşıyor." ifadelerini kullandı.

Abazoğlu, Denizli tekstilini kreasyonlarında kullanıp kullanmadığı sorusuna, "Şu ana kadar hiç kullanmadım ama benim Denizli'den özel sipariş için gelen çok aileler var. Sıkı bir bağımız var Denizli ile. Denizli'den hediye gelen havlu ve bornozların kalitesini test etmiş biriyim. Moda geniş kitlelere ulaştırıyor bir anda. Bir şehri popüler yapabiliyor, kitleleri peşinden sürükleyebiliyor. Dolayısıyla şu anda Denizli ile olan dirsek temasımız beni de etkilemiş durunda." şeklinde yanıt verdi.