Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık 35 kilometrelik sahil şeridi, bakım, temizlik ve gerekli düzenlemeler yapılarak yaz sezonu öncesinde hazır hale getirilecek.

Balıkesir'in Edremit Belediyesi tarafından yaklaşan yaz sezonu öncesinde sahil şeridinde geniş kapsamlı çalışma başlatıldı. Turizm sezonunda binlerce kişinin akın ettiği Narlı Mahallesi’nde Mıhlı Çayı sınırından başlayarak Zeytinli Mahallesi Dalyan mevkiine kadar uzanan yaklaşık 35 kilometrelik sahil şeridinde ekipler, genel temizlik faaliyetleri yanı sıra iş makineleri ile sahiller düzenlenip, kumlar elenip gerekli bakım ve onarımlarda yerine getirilecek.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yapılan planlama ve belirlenen programa göre çalışmalara başlandığını belirterek, "Edremitli hemşerilerimizin ve tatil için ilçemize gelecek konukların, rahat ve huzurlu bir ortamda sahillerden daha rahat faydalanabilmeleri için gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Sezon öncesinde çalışmaları tamamlayıp sahillerimizi vatandaşlarımızın kullanımına hazır hale getirmeyi hedefliyoruz." dedi.